середу, 24 березня 2021 р.

 Мудрість світу – книга

   

  Зі мною будь, мій друг, порадник, вчитель!

Будь вічним компасом мого життя.

         На перехрестях часу – славний житель.

   Ти – дзеркало історії й буття!

                                                      І. Хоменко



Щороку чарівна весна приносить до бібліотек України довгоочікуване свято - Всеукраїнський тиждень дитячого читання.
      Це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято письменників і видавців, бібліотекарів і користувачів, веселих пригод і літературних відкриттів.
      Її величність книга!.. Ніщо за своєю силою не може зрівнятися з нею. В ній зібрана мудрість усього людства, що передається від покоління до покоління. З дитячих років книжка допомагає нам пізнати себе і зрозуміти світ, що нас оточує. Навіть в еру комп’ютерних технологій вона не перестає бути актуальною.
    Шумно, весело, цікаво…Так  коротко  можна охарактеризувати Тиждень дитячого читання, що проходить в нашій книгозбірні. В ці дні  до нас поспішали всі, хто любить і цінує книгу, щоб знову і знову довести, що її роль в нашому житті важлива. Але сьогодні, в часі карантинних обмежень, воно проходить у трохи іншому форматі.
    До Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги  в бібліотеці влаштовано книжково-ілюстративну виставку  "Мандруємо книжковим світом."
    Ритм життя настільки стрімкий, що інколи буває важко знайти вільний час для читання. Та варто пам'ятати про книгу, яка дарує нам моральне задоволення та істинні хвилини щастя. Тож нехай  книги входять у кожен дім. Шануйте і бережіть її Величність Книгу.


    Отож, ЧИТАЙТЕ! Нехай жодні карантинні обмеження не стануть вам на заваді, тому що для читання — завжди буде відкрита ЗЕЛЕНА зона!

Немає коментарів:

Дописати коментар