четвер, 23 липня 2020 р.


Разом з "Малятком" до країни знань


Журнал"Малятко" добрий,

теплий-

Візьми до рук, перегорни.

Розумний, щирий і дотепний,

Цікавий, гарний і смішний...






     Як відомо, всі ми родом із дитинства. І невід’ємною частиною цього дитинства був журнал «Малятко». Його перші читачі вже поставали бабусями й дідусями, адже цього року «Малятко»  святкує  60 років.  Завдяки традиційним рубрикам, що наповнюють журнал, будь-який читач знайде для себе щось цікаве.




    З року в рік  Маляткова  подружка Калинка зі свого чарівного віконця знайомить читачів з розмаїтим світом природи, вчить берегти його.



   Рубрика «Дзвіночок». Тут завдання на математичні дії, логічне мислення, є кросворди, загадки, скоромовки та інші забавки.


    Для найменших читачів у «Малятку» є сторіночка «Прочитай сам». Дитина радіє, що може легко поєднувати слова й почувається переможцем.





Про різні цікавинки довколишнього світу прочитаєте на сторіночці «Чи знаєте ви?» : про бджіл, про млини, про повітряних зміїв, беліч інших цікавих речей.




         Поетичні і прозові літературні твори українських і       зарубіжних письменників, казки, представлені  в рубриках:   «Із скарбниці української поезії», «Незабутні маляткові     друзі», «Зарубіжні письменники друзям».











    Для батьків у часописі пропонується спеціальна «Сторінка для батьків»: з поясненням особливих моментів у вихованні дітей.











    Традиційна улюблена  «Маляткова» саморобка допомагає розвивати дрібну моторику рук та створювати цікаві саморобки.








    Журнал «Малятко» перевірений часом. На його сторінках виховувалося не одне покоління. І до сьогодні, не зважаючи на поважний вік, залишається найулюбленішим журналом наших читачів.



 





Немає коментарів:

Дописати коментар