субота, 11 липня 2020 р.


Всесвітній день шоколаду
   Не тільки для малюків, а й для величезної кількості дорослих шоколад – це улюблена солодкість з дитинства, яка ніколи не набридне.
   Всесвітній день шоколаду відзначається щорічно 11 липня – в розпал спекотного літа. Вигадали його французи – великі любителі шоколаду. Ідея припала до душі ласунам і за межами Франції. В результаті сьогодні День шоколаду святкується в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні.
   Сьогодні ці ласощі можна зустріти в найрізноманітніших видах: як плитки, цукерки, сувеніри та навіть фонтани. А в місті Покрові можна зустріти навіть памятник шоколаду, який було відкрито 1 липня 2009 року.


   З цієї нагоди у бібліотеці  оформлено книжкову викладку літератури «Шоколадна феєрія», на якій представлені цікаві «теплі історії до шоколаду», «теплі історії до кави» - збірники добрих, теплих шоколадних цілющих слів.


   Книги містять історії про різних людей, про життя, про любов, дружбу. Листівки розкажуть про історію шоколаду, різні смачні факти про шоколад.
  Свято шоколаду – це прекрасна можлиивість поласувати своїми улюбленими солодощами, подарувати собі і своїм близьким гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар