середу, 12 травня 2021 р.

 Я перед нею помолюся, як перед образом святим


За все, що маю, дякую тобі
                 За все, що маю і що буду мати...





День Матері відзначається у травні, бо це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого сина – спасителя людства. У травні коли природа мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці і радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві і відзначають День матері.
        Кожний з нас все життя пам’ятає ніжні, ласкаві руки матері, її голос, посмішку. А скільки безсонних ночей проводить матір біля колиски, доки діти підростуть. І хоч це вже давно не колиска, а нові зручні ліжечка, але колискові звучать над ними сповнюючи немовлят любов’ю і добром.
     Мама росте з нами так тихо, як тихо ростуть дерева, як тихо сходить сонце. Мамина усмішка, мов пелюстка квітки і промінчик сонця. Мамине слово, мов вечірня молитва. Як хочеться пригадати ту мить, коли вона схилилася над колискою. І не важливо: дорослі ми чи малі,здається, вона зажди була і є з нами. Вона завжди благословляє нас на добро. У будь-яку хвилину,щомиті – мама наша надія і порятунок.
     Тому звертаємось до всіх, -  говоріть, телефонуйте, пишіть своїм мамам! І  не важливо, яка відстань Вас розлучає з матір’ю, головне що ви її любите! Це вона  подарувала вам життя, а потім мов ангел-охоронець, оберігає вас, закривають своїм крилом і люблячим серцем від всіх негараздів. Вона у Вас одна! Вона найкраща! Вона найрідніша!

               

    Ми бажаємо всім Матерям міцного здоров’я, довгих літ життя і щоб сльози на їхніх очах проступали лише від радості і щастя!
    Бо  материнська любов мов квітка…
    Така ж ніжна, така ж зворушлива і така ж  прекрасна!

Немає коментарів:

Дописати коментар