пʼятниця, 22 травня 2020 р.

День вишиванки – День родоводу


Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.
Так і цого року третього четверга травня ми зможемо зберегти красиву традицію, відповідальну місію великим українством одягти вишиті сорочки в знак єдності та підтримки одне одного.
День вишиванки також присвячується українській родині та родоводу. Пандемія дала можливість зупинитись та осмислити, що насправді важливо – турбота про старше покоління та виховання освіченого, гуманного наступного.
    … Серед нас є люди, яким зовсім не байдуже знати правдиву історію рідного краю, пізнавати її через призму власного аналізу. Серед таких особистостей – наша родичка, землячка, колишня вчителька, просвітянка Анна Миколаївна Рибчак.
Сьогодні Анна Миколаївна поділилася з нами своїми світлинами у вишиванці, з виробами, що вишиті власноруч, розповіла про сімейні традиції, пов'язані з цим святом.
 



Вишивайте вишиванку, носіть вишиванку, знимкуйтесь у вишиванці. Хай залишиться це на згадку і як традиція прийдешнім поколінням.
На  поріг життя Анни Миколаївни прийшов 80-тий ювілей. І вже вкотре у природі та в її душі цвіте весна. Зичимо Вам здоров'я, благополуччя, міцного духу, щасливої долі, доброго настрою, щоб було якомога більше приємних моментів і постійного кругообігу позитивних подій.
Нехай Ваші найкращі якості – мудрість і виваженість, діловитість і розсудливість, людяність і порядність, цілеспрямованість, високий професіоналізм – стануть запорукою успіху у Вашій просвітницькій діяльності.
Нехай Вас оточують добрі серцю люди, а в домі завжди панують затишок і достаток, мир і злагода!
Ви так потрібні нам…

Немає коментарів:

Дописати коментар