четвер, 28 листопада 2019 р.

Гірка правда: 

Афганістан болить і досі…

До 30-річчя виведення військ з Афганістану видана краєзнавча книга «Війна в країні обпалених гір і пісків: Афган у спогадах ветеранів-афганців Рожнятівщини». Це документально-публіцистичне видання –спільний проект Рожнятівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану та Рожнятівської центральної районної бібліотеки. Книга видана частково в рамках районної програми «Розвиток культури Рожнятівського району на 2016-2020 роки: Підтримка книговидавничої діяльності».
 Книга про справжніх захисників Вітчизни,  про військову дружбу й взаємодопомогу, про спільні зусилля проти ворога, про добрих, щирих людей, про полеглих і про тих хто повернувся з далекої неприязної країни додому. В книзі подаються спогади ветеранів-афганців Рожнятівщини, вона також ілюстрована фотографіями з домашніх архівів героїв книги .












    Ця книга - данина пам’яті всім, хто причетний до героїчної і трагічної афганської війни, яку довго замовчували і яка принесла стільки горя і смертей за 10 років.
Запрошуємо користувачів до нашої бібліотеки ознайомитись з краєзнавчим виданням, і  надіємось,  що ця книга знайде гарячий відгук наших читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар