суботу, 22 квітня 2017 р.

Конкурс «Найкращий читач України–2017».


Книжка… Для одних – це річ, як і тисячі речей повсякденного побуту, для інших – данина моді, але для багатьох – це скарб неоціненний. Любити, шанувати книгу треба вчити дітей змалку. Тож, з метою залучення дітей до активного читання, 21 квітня, в районній  бібліотеці відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України –2017».
Це конкурс дитини і книги, що об’єднує справжніх гурманів художнього слова, які знають толк в сучасній художній літературі, мають свої уже давно сформовані читацькі смаки і можуть скласти один одному неабияку конкуренцію. 
       Нашу бібліотеку представляла учениця 7 класу Юлія Савчук, яка презентувала серію книг «39 ключів» - цикл пригодницьких романів, основоположником якого є Рік Ріордан. У даній серії описуються пригоди чотирнадцятирічної дівчинки Емі і її одинадцятирічного брата Дена. Після смерті їхньої бабусі, молоді Кехілли дізнаються, що вони належать до старовинного роду. Тепер їм доведеться облетіти весь світ, щоб відшукати 39 ключів, які в кінці приведуть до головного скарбу.
За участь у конкурсі «Найкращий читач України –2017» всі учасники отримали дипломи, цінні книги та солодкі подарунки.
 Свято пройшло в теплій, дружній  атмосфері. Бажаємо всім учасникам   конкурсу успіхів у навчанні. Нехай  книга стане вам гарним і добрим супутником на все ваше життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар