четвер, 25 червня 2015 р.

Зустріч гостей з Польщі в с. Сваричеві.

     23 червня 2015 року бібліотечні працівники і громада Сваричева  зустрічали  делегацію Воєводської публічної бібліотеки ім. Е. Смолки м. Ополє, Республіка Польща.  Дана зустріч відбулася в рамках запланованих заходів для колег з Польщі, які перебувають в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка з 22 по 27 червня поточного року.


      Перше знайомство делегації з селом відбулося біля  пам’ятного знаку Тим хто віддав своє життя за незалежність України і приймав участь у революції Гідності 2013-2014 рр”.
       Потім директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України, жителька с. Сваричів Марія Рибчак ознайомила з сучасною сільською книгозбірнею, культурним, духовним, та економічним розвитком громади села, відвідали культову споруду – греко-католицьку церкву Введення в храм Пресвятої Богородиці, побачили раритетні предмети побуту, знаряддя праці, історичні документи, церковні речі у сільській краєзнавчій кімнаті-музеї, відвідали цехи по виготовленню меблів та обробці деревини.


Немає коментарів:

Дописати коментар